Детайли за работата

Order picker в складова база на Albert Hijn Oosterhout

  • Регион: Холандия
  • Сектор: Logistic

Работен профил

Работи в Холандия за известната хранителна верига и техните складови бази Albert Heijn с АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!
Само сега- страхотно заплащане!
В складовата база в Остерхаут, ти ще сортираш, пакетираш и събираш клиентски поръчки със скенер- работата е лесна и приятна!
Като допълнителна придобивка към доброто заплащане, ще получиш също и:
-Бонуси при работа в студения департамент и в неделите
-Ниска цена за квартира, която се намира близо до работа с включени сметки в цената
-Работа 5 дни в седмицата на две смени: 06.00 – 14.30 и 14.30 – 22.30
-Достъп до страхотна столова и безплатна храна през следобедните смени
Не пропускай тази възможност! Кандидатствай сега и разбери повече!

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни