Детайли за работата

Склад за продукти продавани по бензиностанции

  • Локация: Netherland - Deurne

Работни изисквания

Владеете добро ниво на английски език, но си търсите работа? Otto Workforce ще ви помогне с намирането на добра позиция с подходящо заплащане. Една от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители, които да събират, опаковат и подготвят поръчки от онлайн търговия. Ще работите с играчки, продукти за дома и здравето, а от наша страна ще получите добра работна среда, с възможност за развитие.

 

ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ, ГР. ПЛОВДИВ И ГР. БУРГАС.

Работен профил

Идеалните кандидати за нас са:

-говорещи средно ниво английски
-личности готови да работят в екип

-мотивирани хора, готови за нови предизвикателства

 

Какво ви предлагаме:

– атрактивно заплащане всяка седмица
– фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя
– организирано настаняване за периода на престоя ви
– бързо заминаване
– трудов договор с холандски работодател
– чиста и приятна работна среда

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни