Детайли за работата

Склад за дрехи – Ейндховен, Холандия

  • Локация: Eindhoven / Netherlands

Работни изисквания

Искате ли да работите в Холандия? Ние можем да ви предложим работа в скалд за дрехи – обработващ поръчки на едни он най известните спортни марки в света. Работата е свързана с обработка на поръчката и събирането и от рафтове, лепене на етикети, скениране с четец на продукта и поставянето му на точното място. Пакетиране на дрехите, следене на нормите и стандартите за вида на продукта и т.н.

ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ, ГР. ПЛОВДИВ И ГР. БУРГАС.

Кандидатствайте ако припознахте себе си в тази работна оферта:

 

Работен профил

  • английски на добро ниво
  • желание за работа със спортни дрехи
  • желание за развитие

 

Ако можете да карате и велосипед тогава работата ще ви допадне. Организирали сме за всеки от вас това здравословно превозно средство, за да ходите до работа.

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни