Детайли за работата

Склад за детски играчки и дрехи – гр. Венрай, Холандия

  • Локация: Venray / Netherlands

Работни изисквания

Предлагаме Ви работна оферта в град Венрай – складова база , в която се обработват поръчки на детски играчки в един от департаменти, а в друг дрехи от асортимента на една от най-известните марки дрехи в света. Работата е подходяща и за хора без предишен опит, но с желание за работа и развитие. Дейността на слижителите е свързана с order picking – събиране на поръчките на територията на скалда от рафтовете или разпределянето им по самите стелажи. За нас ще бъде удовослтвие да ви помогнем да започнете работа ако отговаряте на следните изисквания:

ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ, ГР. ПЛОВДИВ И ГР. БУРГАС.

Работен профил

  • английски на добро ниво
  • желание за работа с детски играчки и дрехи
  • желание за развитие

 

Ако можете да карате и велосипед тогава работата ще ви допадне. Организирали сме за всеки от вас това здравословно превозно средство, за да ходите до работа.

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни