Детайли за работата

Работа – произвоство на тесто за пица

  • Локация: Netherlands

Работни изисквания

Обичате ли да хапвате вкусна пица? Искате ли да бъдете част от производството на тестото за тези вкусни изкушения? Eдна от най-големите компании в сферата на производството в Холандия ще ви помогне да го направите. Otto Workforce набира служители, които да работят в произвеждането на висококачествено тесто за пица.

Работен профил

ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ, ГР. ПЛОВДИВ И ГР. БУРГАС.

Идеалните кандидати за нас са:

-говорещи средно ниво английски
-личности готови да работят в екип
-мотивирани хора, готови за нови предизвикателства

Какво ви предлагаме:

– атрактивно заплащане всяка седмица
– фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя
– организирано настаняване за периода на престоя ви
– бързо заминаване
– трудов договор с холандски работодател
– чиста и приятна работна среда

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни