Детайли за работата

Работа в склад за медицински консумативи – гр. Херлен

  • Локация: Heerlen / Netherlands

Работни изисквания

За нуждите на наш клиент и техния склад за медицински консумативи в град Херлен, Холандия набираме слижители за работа за сортиране и обработване на поръчки – order pickers. Работата е на територията на складовата база. Ако владеете англиски език тази работа е за вас. Ние очакваме от Вас:

 

 

Работен профил

  • прецизност;
  • говорим английски език на средно ниво;
  • желание за развитие;
  • готовност да заминете веднага;

 

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни