Детайли за работата

Работа в производство – Hessing at city Helmond

  • Работен профил: Permanent contract

Работен профил

Hessing Helmond B.V.

Hessing BV е компания с над 50 годишна история. В предприятието се обработват сурови продукти до заготовки за ястия, също плодове и салати. Доставят се до супермаркети, вериги за бързо хранене, магазини, кетъринг фирми и доставчици на храна. Hessing функционира на територията на Нидерландия, Белгия, Германия и Дания. Милиони пакети със свежи продукти се транспортират от различни производствени точки всяка седмица. За Hessing BV работят повече от две хиляди души.

 

В Hessing всички, които се справят добре и имат желание за кариерно развитие, получават повишение при първа възможност.

Компанията търси хора, които да израснат и да заемат ключовите позиции като: експедитор, инвентаризатор, качествен контрол и др.

Вие сте нашият човек, ако сте:

  • Мотивиран да работите и да се развивате, проявявате постоянство и усърдие;
  • Знаете английски език;
  • Търсите дългосрочна работа.

Преди да започне работа, всеки служител ще мине през интервю с Hessing, където ще получи най-доброто и подходящо предложение за позиция!

Какво получавате?

  • атрактивно заплащане – € 10,71 брутна ставка на час;
  • 8-часов работен ден с две почивки по 30 минути;
  • гъвкаво работно време – на смени;
  • възможност за допълнителни часове;
  • транспорт от и до работа с колело.

 

 

 

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни