Детайли за работата

Работа в производствена база за месни продук

  • Локация: Zaandam / The Netherlands

Работни изисквания

Търсиш си работа преди Великден без необходимост от предишен опит? Работи за компания, която произвежда  месни продукти и колабси, които можеш да намериш по рафтовете на най-популярните магазини в Нидерландия! Много работни часове и атрактивна ставка плюс бонуси- до 100% от основанат ставка!!

 

Работата е в произвоствената база на команията в град Заандам, в близост до Амстердам. Работата в отделите за производство, пакетиране и обработка на месните продукти се извършва предимно на поточна линия или машини свързани с производството.

 

Твоите задължения:

  • работа на поточна линия
  • следване на инструкции относно качествтото на продукта и спазването им
  • поставяне на материали за производството на поточната линия

Работен профил

Условия:

  • Работа на две смени

·        Бонуси за извънреден труд, нощни смени и работа на официални празници

·        Осигуровки и достъп до здравна грижа

  • Организирано настаняване
  • Ползване на велосипед, за да ходите до работа и обратно

·        Минимални формалности

·        myOTTO приложение с работния график, фишове и често задавани въпроси

·        24/7 телефонна линия- Оперативен Помощен Център

·        Временен трудов договор по нидерландското законодателство (по проект)

·        Достъп до езикови курсове, онлайн трейнинги и други проекти за нашите служители като Fit @ OTTO или Happy OTTO Wish! Изисквания:

·        Готовност за работа на 5° C

·        Добро владеене на английски език·

 

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни