Детайли за работата

Работа в логистичен център

  • Локация: Netherlands - Oostrum

Работни изисквания

Ако си търсите работа в чужбина и знаете английски език, ние имаме перфектното предложение за вас. Otto Workforce, една от най-големите холандски компании в сферата на логистиката, търси служители, които да работят за световноизветен доставчик на логистични услуги. Ще работите с продукти от сферата на информационните и комуникационните технологии, а дейността, която ще извършвате се състои в събиране, опаковане, сканиране на тези продукти.

 

ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ – 0886699969, ГР. ПЛОВДИВ – 0884699966  ГР. БУРГАС – 0883699968

 

 

Работен профил

Идеалните кандидати за нас са:

-говорещи средно ниво английски
-личности готови да работят в екип

-мотивирани хора, готови за нови предизвикателства

 

Какво ви предлагаме:

– атрактивно заплащане всяка седмица
– фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя
– организирано настаняване за периода на престоя ви
– бързо заминаване
– трудов договор с холандски работодател
– чиста и приятна работна среда

 

Работна дейност

ОТТО Уърк Форс България ЕООД е официалент представител на OTTO Workforce b.v. екипът ни с радост ще избере удачния за вас работен процес. Регистрирани сме за извършване на дейсност по набор и подбор на персонал за територията на страната 2471/ от 01.03.2018 и чужбина с регистрация 2472 / от 01.03.2018, такси и комисионни към нас не се изискват. Българското законодателство не позволява събираненто на такива такси от търсещите работа лица.
Личните Ви данни се третират изключително поверително и ще бъдат използвани единствено за целите на назначаването. Можете да прочетете нашата декларация за поверителност https://www.ottoworkforce.bg/zajavlenie-za-poveritelnost-i-razprostranenie-na-biskvitki/. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани в нашата база данни толкова дълго, колкото изискват споменатите цели. Нито една част от личните Ви данни няма да бъде предоставяна на трети лица, освен ако законът не ни принуждава да направим това. При молба от Ваша страна незабавно ще премахнем личните Ви данни от базата си с данни