Sectors

Отто за кратък период израстна до водеща служба по заетостта на Европейския пазар. Всеки ден хиляди служители на ОТТО работят в логистиката, производство, хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство.

на дребно
Отто е специалист в търговията на дребно. Ние посрещаме търсенето на гъвкави работници в логистични центрове на различни вериги супермаркети, модни вериги и други известни търговски обекти. Те са най –често събирачи на поръчки, но водачи на мотокари и електрокари, товарачи, опаковчици и складови работници също са на разгърнати.

логистика
Голяма част от нашите служители могат да бъдат открити на логистични позиции, в различни дистрибуторски центрове и складове. Всекидневно, хиляди служители на Отто работят като събирачи на поръчки, водачи на мотокар, събирачи на поръчки със слушалки, водачи на електрокар, супервайзор на поточна линия като бригадир и работник в дистрибуцията.

производство
Всекидневно, хиляди служители на Отто работят като работници в производството в различни процеси. Ние имаме производствени и монтажни работници в автомобилостроенето, метал и други индустрии.

Хранителна индустрия
Чрез Отто много ( производствени) служители работят в месната индустрия, хлебарници и сладкарници, места за рязане на зеленчуци и рибната индустрия.

Градинарство
Градинарството претърпя значително развитие през последните години. Много процеси вече не се строго земеделски, а по – скоро с логистичен характер. Типичните производствени процеси вече не са характерни само за промишлеността, но са често използвани и в градинарството. Всекидневно, стотици служители на Отто се трудят в различни процеси в този сектор. Нашите работници са например наети като производители на цветя, плодове и растения.

Още информация?
Искаш ли още информация относно възможностите, които Отто може да ти предложи? Или търсиш квалифицирани хора? Моля, свържи се с нас.