Работа и живот в Холандия

Ние предлагаме на нашите служители най– високите стандарти на качество като условия за ползване. Получавате своята заплата навреме, както и коректно заплащане на извънредните смени. И персонално отношение. В ОТТО ние третираме хората, както искаме с нас да се отнасят. С уважение. Служителите ни са нашия капитал и ние се грижим добре за това. Начинанията ни за постигане на най – високи стандарти на качество са още подчертани от членството ни в ABU и the NEN 4400-1 and VCU-certifications.

Работа в Холандия
Всеки ден ние разполагаме с 5000 гъвкави служители в Холандия. Мнозинството от нашите служители основно идват от други държави и работят(временно) в Холандия. Безграничните възможности, които ОТТО ти предлага като служител в Европа, може да доведе до това да работиш в друга държава.В този случай, ти трябва да разчиташ на подходящите мерки, които са взети. ОТТО е честна и прозрачна в това отношение. Това означава , че където и да искаш да работиш в чужбина, ние поемаме грижата за твоята кариера.

Транспорт
Да избереш да работиш в чужбина, е не винаги най – лесната опция. Как да стигнеш до дестинацията, например? По твое желание, ОТТО може да организира твоето пътуване до Холандия с автобус. Имаш ли своя собствена кола или предпочиташ да летиш до Холандия? Няма проблем как, изборът е изцяло твой.

Квартира
Направил ли си избора да работиш в чужбина? През повечето време, ти можеш да започнеш работа за твоя нов работодател за по– малко от няколко седмици. Работил ли си зад граница? Още нямаш квартира? Няма за какво да се притесняваш. Разбираме, че може да е сложно да намериш квартира в чужда държава за кратък срок. При желание, можете да живеете в един от многото “жилищни места”, които работниците на ОТТО могат да използват за кратък или дълъг период от време. Тези локации могат да бъдат ваканционни паркове, хотели или апартаменти. Компанията Labour Housing поема грижата за квартирата от името на ОТТО. Всички квартири на тази компания имат сертификати на the ABU Certified Flex Home certificate of approval. ОТТО и Labour Housing осигуряват подходящо жилище на базата на организация с идеална цел.

Обучение
Нова държава, нова култура, нова работа. Като служител на ОТТО, трябва да се справиш с много промени за кратък период от време. В ОТТО отдаваме голяма значение на обучението на работното място, но и на социално ниво. Нашите акаунт и локейшън мениджъри са хората, с които да контактуваш, и които ще ти съдействат с всичко в работата и жилището.

Здравеопазване
Медицинската застраховка е задължителна в Холандия. Това може да е неудобно понякога, особено когато медицинската застраховка не е безплатна. Когато работиш за ОТТО в Холандия, си длъжен да представиш валидна медицинска застраховка.Нямаш медицинска застраховка в твоята държава или в Холандия? Тогава ние ще предприемем задължителните мерки вместо теб.ОТТО работи с голям доставчик на здравно обслужване и да ви предложим атрактивен здравно осигуряване.

Още информация?
Искаш ли още информация относно живота и работата в чужбина? Или търсиш предизвикателна позиция? Моля, свържи се с нас.