Обучението и образованието са основополагащият камък за успешна кариера

Нашето кредо в Отто е, че нашите работници са нашия капитал. И ти трябва да инвестираш своя капитал. Освен това, ние искаме да инвестираме като те обучаваме на повече способности и повече усъвършенстване.

Отто академия
Отто академия е общ термин за голям брой образователни и обучителни курсове, които предлагаме на нашите служители. В същото време, Отто академията не е традиционно училище. Вашите изследвания се състоят от редица неформални заседания, в които са представени, наред с другото, холандски език и културни лекции.

Отто академията още ти предлага възможност за получаване на призната професионална квалификация(MBO-exam). Дипломата подобрява възможността да се направят големи крачки в началото на кариерата. В сътрудничество с ROCs ( регионални обучителни центрове), разположени из Холандия, ние предлагаме възможността за получаване на призната МВО– диплома.

логистика, инженерство, хранителна индустрия

Логистичен център за обучение
Отто има собствен логистичен център за обучение. Нямаш сертификат за управление на мотокар или електрокар? Няма проблем. Преди започване на работа в една от тези предизвикателни професии с вътрешни транспортни средства, ние поемаме грижата за твоето обучение. В нашия учебен център, ние учим как да се борави с ЕРТ (електрическа палетна количка) и ли да се движите нагоре в нашия курс за водач на електрокар. Сертифицирани инструктори ще ти покажат тънкостите в работата в логистиката. За повече от 12 години хиляди служители получиха своите сертификати от изкараните обучителни курсове.

Безопасна работа в инженерството
Работата в инженерството може да е сложна. Работиш за клиенти където, например, те оперират с големи машини или химически инсталации. Твоята безопасност е от първостепенно значение за нас. Много аварии са причинени в резултат на липсата на знания или осъзнаване на рисковете за безопасността от страна на служителите. С повече и по-добро образование, подобрени знания и информираност и по този начин много катастрофи са предотвратени. Нарастващ брой на инженерни компании търсят VCA – сертификат преди за можеш да започнеш да работиш в работна среда. VCA изисква служителите да имат достатъчно знания за VGM ( безопасност, здраве и околната среда). Отто заедно с обучителните си партньори ти предлага възможността за получаване на B-VCA сертификат, VCA-VOL сертификат или фланец – сертификат (протокол).

работа и учене в хранителната индустрия
Индустрията на свежите храни е един от водещите сектори на холандската икономика и като резултат предлага широка гама от възможности за кариера. Работа и учене вървят ръка за ръка в този сектор. Ние правим това съвместно със SVO, наш партньор в обучението в хранително – вкусовата индустрия.

Още информация?
Искаш ли още информация за нашите възможности за обучение? Или търсиш предизвикателни позиции? Моля, свържи се с нас.