Защо ОТТО?

От създаването си в Холандия през 2000 г., компанията е подложена на безпрецедентен ръст и ние израстнахме до най – голямата организация на заетостта в Европа.Ние подпомагаме служителите от една държава с временна работа в друга. В допълнение, нашата компания предлага наемане на работа на широка маса хора в техните родни държави. Повече от 15 000 служители са наето от нашата компания, основно в Холандия, Германия и Полша. В Западна и Централна Европа, ние оперираме с 50 офиса. OTTO Work Force е частна собственост.

Основни ценности

Нашата компания има 7 ясни основни ценности, които заедно формират думата УВАЖЕНИЕ.

Работа и живот в Холандия

В Холандия, ние разполагаме с 5000 гъвкави служители всеки ден. Мнозинството от нашите служители основно идват от други държави и работят(временно) в Холандия.

Работа и живот в Германия

Немската икономика е в разгара си и има значително търсене на служители от Германия и други страни.

Работа и живот в Полша

Полша е във възход и много нови работни места са създадени в промишлеността, логистиката и търговията на дребно. Това са точно главните сектора на нашия бизнес. Освен това, ние предлагаме работа в други държави.

Сектори

Всеки ден хиляди служители на ОТТО работят в логистиката, производство, хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство.

ОТТО академия

Преди всичко, ние обичаме да инвестираме в преподаване на повече знания. Специално образование, курс или обучение би могло да ви предложи възможност да започнете хубава кариера в кратък период от време.