OTTO Media

14 Юни 2021
194635258 4029160370453819 2082953371365371332 n

Категория: Uncategorized

Искаш да работиш в чужбина през ваканцията? Заложи на ОТТО!

Чудиш се как да спестиш пари за университета ти? Не искаш да избираш между ваканция и работа? Комбинирай!

Работи в ОТТО през лятото! Това е невероятен шанс да спестиш пари за няколко месеца и същевременно да изкараш ваканция в живописната Нидерландия. На колело опознай страната, изучи културата и упражни английският си език!

Ние знаем

С Отто имаш сигурна работа в големи, доказани компании. Над 15,000 души всяка година започват работа при нас. Много от тях са студенти, които нямат търпение да споделят мнението си. Иван е един от тях: „След изпитната ми сесия в последната година в университета, исках да работя в чужбина и ОТТО ми предложи най – доброто –  Нидерландия. Само за два часа и половина със самолет бях там. В локациите за настаняване има Wi-Fi, а също и фитнес, ако искаш да тренираш. Пътувах много с колело и срещнах нови хора от други държави. Трябваше да остана 2 месеца, но накрая месеците станаха три. Спестих доста пари – над 4000 евро чисто и през уикендите имах време да обиколя страната и да посетя различни места. Няма нужда да казвам, че съм много доволен. Ако трябва да препоръчам агенция за работа, ОТТО е най-добрата според мен”.

Няма значение дали си завършил гимназия, искаш да спестиш пари за следване  или да си починеш от учението за година и да поработиш – в OTTO ще намериш това, което търсиш! Гарантираме, че ще останеш доволен!

Защо да заминеш в чужбина с ОТТO:

Можеш да разчиташ на нас от момента на кандидатстването ти –  до края на договора. От офисите в България ще получиш необходимата информация за пътуването, за условията на работа и ще подпишеш холандски договор за временна заетост. За твое улеснение, работим и дистанционно.

В Нидерландия, можеш да разчиташ на нашите координатори. Осигуряваме настаняване с безплатен Wi-Fi, организиран транспорт от и до работното място и застраховане. Работата в ОТТО също предлага възможност за развитие директно в самата компания.

Какъв вид работа предлагаме?

Нашите предложения включват модерни складови бази, производствени предприятия и оранжерии в Нидерландия. Събиране на поръчки, сортиране, лепене на етикети, подготовка на пратки за доставка, опаковане на електроника или разтоварване на контейнери с дрехи, управление на мотокар, рязане на салати, сглобяване на велосипеди и соларни панели – това са някои от предложенията, за които все още наемаме и студенти. Избери най-подходящото за теб, според твоите предпочитания и заетост!

Започни работа с ОТТО, спечели добри пари и се прибери вкъщи след ваканцията. Колкото по-скоро кандидатстваш, толкова повече предложения ще имаме за теб! Не чакай!